Senapsdressad kyckling med pepparrot

Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
0
Senapsdressad kyckling med pepparrot

Den ursprungliga versionen av det här receptet är med fläskfilé. Men med kycklinglårfilé blir det minst lika gott! Stek kycklingen och servera med en pigg senapsdressing med smak av pepparrot, kapris och rödlök. En lättlagad rätt både till vardag och fest!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2015

Senapsdressad kyckling med pepparrot

Ingredienser

10 portioner
1 kg  kycklinglårfilé
smör
olja
1 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
färsk pepparrot och cocktailkapris till garnering

Dressing

1 msk  fransk senap
1/2 dl  rapsolja
1/2 dl  vatten
2 msk  hackad rödlök
2 msk  hackade små kapris
ca 2 msk  riven färsk pepparrot
1/2 tsk  salt
2 krm  peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfritt matfett eller stek i enbart olja.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkfritt matfett eller stek enbart olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi936 KJ / 228 kCal
Fett16 g
Salt1.36 g
Kolhydrater1 g
Protein20 g

Testa liknande recept

Svensk laxboquerones med äpple, kapris, dill och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Olivröra
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxsnittar med gräslök- och pepparotssmetana
Betyg 3.4 av 5.
72 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crème fraichesås med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Basilika- och fetaknyten
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dillpotatisgratäng med lax
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga