Saftiga kycklinglårfiléer på spett får en rejäl smakskjuts med en mustig glaze på grillad paprika, soja och tabasco. Glazen med honung penslas på i slutet av grillningen så blir det fin färg på kycklingen. Servera kycklingspetten med en franskinspirerad färskpotatissallad i senapsvinägrett som smakar allra bäst lite ljummen.
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Heléne
2020-11-28Jag har jobbat som inspiratör (demonstratis ) på ICA och lagat just denna rätt. Det blev succé. Hemma lagar jag den då och då men låter spetten ligga i paprikasåsen någon timme före tillagning. Samt att jag serverar med ris och en överjäkligt god jordnötssås
Redaktionen ICAse
2020-11-30Hej Heléne! Vad kul att höra och tack för att du delar med dig av tipset att låta spetten ligga i paprikasåsen. ❤ Hälsningar Elina
Annika
2019-07-07Skulle vara roligt om funktionen Pinterst fungerade på detta recept.
Redaktionen ICAse
2019-07-08Hej Annika! Tack för din synpunkt och vi ska se över det. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-07-28Hej Therese! Soja innehåller inte gluten! Soja lagras och då bryts gluten ner av goda bakterier, denna process kallas för fermentering. Hälsningar, Veronica