Hoppa till sidans innehåll
UNDER 30 MIN | Enkel

Tunnbrödsrulle med kyckling

Laga tunnbrödsrulle till middag eller lunch: här fyller vi den med kyckling, kokt potatis, sockerärtor, bostongurka och majonnäs. Tunnbrödsrulle är dessutom hur smidigt som helst att ta med sig på utflykt eller picknick!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

  1. Strimla Örtmarinerad kycklinglårfilé. Dela potatisen. Strimla sockerärtorna.
  2. Lägg ut tunnbröden och bred ut majonnäs och bostongurka på mitten. Lägg på potatis och tryck till med en gaffel. 
  3. Lägg på kyckling och sockerärtor. Rulla ihop och svep ev in rullen i smörpapper.

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
Redan färdigt
  • 1/3 sats örtmarinerad kycklinglårfilé (se länk i steg 1)
Tillsätt
  • 400 g kokt färskpotatis
  • 75 g sockerärtor
  • 8 tunnbröd
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl bostongurka

ICA återkallar ICA Vegonuggets med krispig majspanering Läs mer