Cashewkyckling med vinbräserade grönsaker
Cashewkyckling med vinbräserade grönsaker är som det låter en suverän "allt i ett"-rätt. Du tillagar den enkelt med smakrika ingredienser. Vin, honung och rosmarin ger en fantastisk smak till både kyckling och grönsaker.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007
Ingredienser
4 portioner
900 g kycklinglårfilé
1 1/2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
2 tsk rosmarin
1 msk smör
1 dl riven, lagrad ost
1 dl rostade cashewnötter (se tips)
Grönsaker
600 g små färskpotatisar
4 små gula lökar
1 gul paprika
2 - 2 1/2 vitlöksklyftor
1 dl vitt vin
1 msk honung
1 tsk rosmarin
1 1/2 tsk salt
2 krm peppar
250 g körsbärstomater på kvist
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2440 KJ / 580 kCal
Kommentarer
Förkokade potatisen i fem minuter.
Tord sune
2020-09-20Jättegott. Nästa gång ska vi göra dubbel sats vinmarinad för att få mer sky. Creme fraische med citronolja är gott som tillbehör.
Monica
2007-10-11