Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis

En vardagsrätt som går hem hos hela familjen: ugnsbakad kyckling med en persilje- och vitlöksdressing som serveras tillsammans med en krispig kålsallad, sötsyrlig nektarinsalsa och kokt färskpotatis.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Söndagspreppen där detta recept ingår verkar inte gå att hitta längre på er hemsida. Hade gärna velat testa hela denna söndagspreppen då det låter väldigt gott! Varför är den borttagen?
Julia
2025-07-01Hej Julia! Hej! Vad roligt att du gillar receptet och vill laga hela preppen. Just den här söndagspreppen finns inte kvar men recepten från preppen kommer här. Hoppas det ska smaka! Vänliga hälsningar Leif Att förbereda: Örtmarinerad kycklinglårfilé | Recept ICA.se Sommarkål med ingefära och lime | Recept ICA.se Nektarinsalsa | Recept ICA.se Laga sedan: Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis | Recept ICA.se Nudelwok med kyckling och sommarkål | Recept ICA.se Tunnbrödsrulle med kyckling | Recept ICA.se Vegopytt med salsasås | Recept ICA.se
ICA-köket
2025-07-07