Nudlar med svartkål, purjolök och soja är en fräsch och smakrik vegetarisk middag som går snabbt att laga. Rätten får den rätta asiatiska smaken av soja, sambal oelek och honung, och solrosfrön och morötter ger krisp till äggnudlarna.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar eller glasnudlar. Välj glutenfri rostad lök.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar eller glasnudlar.
Näringsvärdet är beräknat per port inkl rostad lök.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Caroline
2021-03-02Det står ingenstans vad man ska göra med paprikan mer än att strimla den. Och överlag tyckte vi att receptet verkade konstigt så vi gjorde om det. Vi körde ner kålen, paprikan och morötterna tillsammans med löken och solroskärnorna i pannan, fyllde på med mer soja, honung och sambal och körde sedan ner de avrunna nudlarna i det.
Amanda
2020-12-14Mycket god soppa. Använde grönkål och glasnudlar!
Siri
2018-01-19Jag fattade inte förrens jag stod och lagade att det skulle bli en soppa, var det självklart eller? Smakade lite för salt, hade gärna haft något att bryta av det salta med alternativ mindre soja i receptet..