Rödkål som här glaceras med ketjap manis (en söt sojasås som kommer från Indonesien) tillsammans med chili och frön för att sedan bakas i ugnen. Servera med nudlar, krispiga haricot verts, koriander och limeklyftor för att pressa över.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
5 2019
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Angelika
2/4/2019Håller med, denna rätt var tyvärr riktigt dålig på alla sätt och vis. Receptet kändes inte genomtänkt och smakerna lirade inte ihop. Purjolök/koriander/lime är ju goda smaker tillsammans men det blir man ju inte mätt på...
Helena
2/3/2019Detta blev ingen succé hemma, det blev kvällsmackor istället. Även jag hoppas att detta recept inte återkommer i matkassen. Som vegetarian är det svårt att välja en annan kasse från er.
Lars
1/29/2019Jättegott! Jag hoppas ni fortsätter med den här rätten.