Räkcurry med nudlar
Paneng curry grytbas gör det mesta smakrikt och krämigt. Här har du en räkcurry med kålrabbi som serveras med äggnudlar och tomater. Enkelt och gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2022
Ingredienser
4 portioner
4 port äggnudlar
1 kålrabbi (à ca 300 g)
400 ml panaeng curry grytbas
1 förp körsbärstomater (à 250 g)
400 g frysta skalade räkor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2860 KJ / 688 kCal
Fett31 g
Salt2 g
Kolhydrater65 g
Protein31 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Skulle gärna se originalreceptet, den var bättre!
Christina
2022-07-27Skulle gärna se originalreceptet 😊
Catharina
2022-04-12Detta blir ett nytt stående recept i vardagsmenyn. Superenkelt, supergott och även barnen älskar det.
Josefine
2022-04-09