En skål med nudlar som får sällskap av bland annat avokado, gurka, salladslök och morot blir härligt färgglad och får ett fint tuggmotstånd med alla texturblandningar. Rostade, saltade sojabönor ger rätten lite krispighet och limedressingen gör rätten komplett.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2021
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Markus
2021-10-10Wow! Vilka goda smaker. Tänk att nudlar och lite grönsaker kan förvandlas till nåt så gott med bara lite dressing. Håll den vego!
Cecilia
2021-06-26Blev lite torr så ska öka på dressingen nästa gång. Väldigt goda smaker!
Ludvig
2021-03-17Väldigt fräscht och gott! Rekommenderar att toppa med lite srirachamajo för att balansera upp syran