Visste du att man istället för äggnudlar kan använda färsk pasta? Här har vi gjort en helt magisk ovo-vegetarisk variant på krämiga kinesiska dan dan nudlar med pasta, krispig tofu, sichuanpeppar, jordnötter och pak choi.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Okej, men kommer inte göra igen. Tröttnade på smaken efter ett par tuggor
Sanna
2023-02-24Galet gott, men lite torrt. Dubbla jordnötssmöret och ta lite mer vatten så blir det såsigare och godare. Koriander, lime och salladslök sätter pricken över i!
Gisela
2023-02-20Är det färsk ingefära eller pulver?
Robin
2023-02-20Hej Robin! Det är färsk ingefära som ska finhackas. 😊 Hoppas det smakar. Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-04-13