En bowl med krispig tofu, nudlar, svamp, spenat, strimlad rödkål och smakrik goma dare-sås med tahini är perfekt som fräsch vegetarisk lunch eller middag. Välj själv vilka nudlar du vill använda, till exempel sobanudlar eller glasnudlar!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2021
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria nudlar eller välj glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott! Jag blandade i lite soya, sesamolja, sesamfrö och koriander med rödkålen och det blev svingott tillsammans! Åt även nudlarna och spenaten ljumna istället för kalla.
Anna
2021-09-17Konstigt recept. Inte särskilt gott med kalla nudlar heller. Såsen var i konsistens som jordnötssmör och det blev mest kladdigt och torrt. Och kallt. Rödkålen var god...
Elin
2021-01-31