Nudlar i buljong med frikadeller
Frikadeller är italienska köttbullar som är kokta istället för stekta. Dessa frikadeller tar smak från det asiatiska köket – ingefära, salladslök och koriander. Serveras med äggnudlar och massor av frikadeller!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2014
Ingredienser
4 portioner
1 röd spansk peppar
1 msk riven färsk ingefära
1 vitlöksklyfta
1/2 påse salladslök (à 125 g)
1 kruka koriander
1 1/2 l kycklingbuljong (vatten och buljongtärningar eller fond)
2 msk japansk soja
ca 450 g fläskfärs
1 ägg
1 tsk salt
250 g äggnudlar
250 g pak choi
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2028 KJ / 487 kCal
Fett14.9 g
Kolhydrater49.8 g
Protein35.5 g
Kommentarer
Så himla god vi älskar detta
Madelene
2021-10-23Fantastiskt goda!
Maria
2020-08-20Mycket god men inte så barnvänlig. Mina frikadeller blev lite ojämna i smaken men jag blandade nog smeten dåligt.
Jennie
2014-01-15