En smakrik och mättande middagsrätt inspirerad av det indiska köket! De matiga köttbullarna gör du av fläskfärs, ströbröd och mjölk som får sjuda i en kastrull tillsammans med den gyllene kormasåsen. Vänd ner lite hackad persilja i kastrullen och servera med kokt ris och bönor.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
22 2014
Rätten är fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Constance
2021-09-23Stående recept hemma hos oss. Lättlagat och gott. Byter ibland ut fläskfärsen mot kycklingfärs vilket blir precis lika gott, men lite svårare att rulla.
Andreas
2020-03-05Bollarna håller inte ihop alls. Behövs ägg för det. Inget bra recept
Katrina
2014-05-13Lättlagat och gott!