Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Nudelwok med kyckling och sommarkål

Vardagsmat när den är som bäst! Prova vårt recept på en enkel nudelwok med äggnudlar, kyckling, kål och broccoli. Hoisinsås, lime och koriander sätter smak på den goda woken.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär broccolin i buketter, skala och skiva stammen. Strimla Örtmarinerad kycklinglårfilé.
  3. Hetta upp olja i en wok eller rymlig stekpanna och stek broccolin ca 3 min. Tillsätt kyckling, Sommarkål, nudlar, hoisinsås och vatten. Stek under omrörning ytterligare ca 3 min.
  4. Servera med hackad koriander och jordnötter.

För alla

Frå från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: välj ris- eller glasnudlar.

 

Ingredienser

Portioner: 4
Redan färdigt
  • 1/3 sats örtmarinerad kycklinglårfilé (se länk i steg 2)
  • 1/2 sats sommarkål med ingefära och lime (se länk i steg 3)
Tillsätt
  • 150 g äggnudlar
  • 250 g broccoli
  • 3 msk rapsolja
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 dl vatten
  • 1 kruka koriander
  • 1 dl saltade jordnötter
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer