Hackad lök och vitlök fräses ihop med riven ingefära, såsen gör du med kokosmjölk och den något mildare japanska sojan, och minimajs bidrar med härligt krisp. Tillsammans med köttfärs och äggnudlar blir resultatet blir en pasta bolognese med asiatisk touch!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
45 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot risnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot risnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Isabelle
2023-01-26Efter ha läst tidigare kommentarer testade jag med ris istället för nudlar samt hade i både sambal olek och lite limesaft. Blev mycket smakrikt och gott!
Elisabeth
2021-07-28God smak! Jag använde högrevsfärs till köttfärssåsen. Såsen blev lite tunn men god med soyan som gav bra smak!
Malin
2021-01-17Lite kvalmig och inte så fräsch gryta. Ingen höjdare.