Nudelsallad med ingefärsbakad fläskkarré
En matig och välsmakande sallad med äggnudlar, gröna sojabönor och mör fläskkarré bakad med vitlök, ingefära och citrongräs. Jordnötter, färsk koriander och en dressing på japansk soja och risvinäger förstärker den asiatiska kryddningen. Mumsigt värre!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2017
Ingredienser
Dressing
Nudelsallad
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfria nudlar/pasta.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i fonden till fläskkarrén.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fonden till fläskkarrén.
Gör äggfri: välj äggfria nudlar/pasta, kontrollera innehållet i fonden till fläskkarrén.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Supergod, ingäfärsbakafläskkarren blev överanskande god. Till och med 15-åringen tycket att nudelsalladen var över hans förväntningar.
Catarina
2018-10-21