Grillad fläskkarrésallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Grillad fläskkarrésallad

Ståtlig och färgglad sallad som du kommer att älska! Du blandar ruccola, rostade cashewnötter, spänstiga nudlar, exotisk mango och vindruvor med den nygrillade fläskkarrén och serverar den vackra tallriken med den heta ingefärsyoghurten.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj ruccolan. Rosta cashewnötterna i en torr het stekpanna tills de fått fin färg.
  2. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Spola dem i kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag. Dela nudlarna på hälften.
  3. Hacka ingefäran och blanda den med yoghurten. Skala och skär mangon i bitar. Skölj druvorna.
  4. Grilla fläskkarrén i en grillpanna ca 4 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar. Skär köttet i bitar i bitar.
  5. Lägg upp ruccola, cashewnötter, nudlar, mango, druvor och karrén på ett uppläggningsfat eller i en skål. Servera med ingefärsyoghurten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 påse ruccola
  • 1 dl cashewnötter
  • 200 g nudlar
  • 2 msk syltad ingefära
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 1 stor mango
  • 200 g kärnfria gröna druvor
  • 600 g fläskkarré i skivor
Lägg till i inköpslistan