Musselpasta med bönor och persilja

4
0
Musselpasta med bönor och persilja

Sugen på något mussligt? Låt oss presentera denna krämiga musselpasta som både är en fröjd för smaklökarna och ögonen! En härlig syra från både smetanan och vinet som musslorna fått kokas i bryter av fint mot persiljan, tomaterna och haricots vertsen. Smaklig pasta önskar vi!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2020

Musselpasta med bönor och persilja

Ingredienser

2 portioner
2
port pasta (gärna linguine)
150 g
haricots verts
2
tomater
1/2
ask färsk persilja (à 20 g)
670 g
vinkokta musslor
1 dl
smetana
2 1/2 tsk
majsstärkelse
-
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i musslorna.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2785 KJ / 664 kCal
Fett 31 g
Salt 4 g
Kolhydrater 72 g
Protein 21 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept