Vinkokta musslor serveras här med pappardellepasta och persilja. Musslorna låter du koka ihop med morötter, fänkål och salladslök för maximal smak. Persiljan väder du ner på slutet innan du serverar musslorna på den nykokta pastan tillsammans med krispig broccoli.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
42 2020
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anna
10/16/2020Otrolig rätt! Fräsch, enkel att tillaga och smakrik 😍
Sofia
10/14/2020Inte alls gott, smakade bara gamla musslor och alldeles för mycket hav. Usch!