Musselpasta med persilja

0
0
Musselpasta med persilja

En snabblagad musselpasta sitter aldrig fel, speciellt inte om den också är utsökt god. Syran från tomaterna passar utmärkt ihop med den fräscha persiljan, och ihop höjer de smakerna till denna lite småheta rätt!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2019

Musselpasta med persilja

Ingredienser

2 portioner
250 g
körsbärstomater
1/2
ask färsk persilja (à 20 g)
150 g
sockerärtor
2
port färsk pasta (gärna fettucine)
670 g
vinkokta musslor
1 dl
lätt crème fraiche

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1944 KJ / 465 kCal
Fett 19 g
Salt 5.3 g
Kolhydrater 51 g
Protein 21 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept