Musselpasta med persilja

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Musselpasta med persilja

En snabblagad musselpasta sitter aldrig fel, speciellt inte om den också är utsökt god. Syran från tomaterna passar utmärkt ihop med den fräscha persiljan, och ihop höjer de smakerna till denna lite småheta rätt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2019

Musselpasta med persilja

Ingredienser

2 portioner
250 g  körsbärstomater
1/2   ask färsk persilja (à 20 g)
150 g  sockerärtor
2   port färsk pasta (gärna fettucine)
670 g  vinkokta musslor
1 dl  lätt crème fraiche

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1944 KJ / 465 kCal
Fett19 g
Salt5.3 g
Kolhydrater51 g
Protein21 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Fettuccine med musslor, persilja och tomat
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinkokta musslor med pasta
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurspasta med musslor och papardelle
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spaghetti med musselsås express
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga