Mozzarellakorv med vitlöksspenat

Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
2
Mozzarellakorv med vitlöksspenat

Fylld falukorv är en riktig vardagsklassiker. Våga prova en ny variant med smak av medelhav som du får genom att fylla den med soltorkade tomater, vitlök, basilika och mozzarella! Vitlöksfräst bladspenat och färsk tomatpasta förstärker medelhavstemat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014

Mozzarellakorv med vitlöksspenat

Ingredienser

4 portioner
2 vitlöksklyftor
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
10 soltorkad tomat i olja
1 kruka basilika
550 g falukorv
2 mozzarella (à 125 g)
1 paket färsk bandpasta (gärna med tomat, à 250 g)
200 g färsk spenat
1 msk smör
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Mycket gott och lätt att tillaga!

Madelene

2023-07-09

Den matkinkige 5-årige sonen gillade detta skarpt. Fast han tordes inte smaka på spenaten... så den fick jag ha för mig själv, hehe. Den var supergod!

Maria

2015-02-27

Näringsvärde per portion

Energi3461 KJ / 827 kCal
Fett51 g
Salt5.93 g
Kolhydrater53 g
Protein36 g

Testa liknande recept

Tomat- och mozzarellagratinerad falukorv med spaghetti
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm pastasallad med falukorv
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falukorvsgratäng med pasta
Betyg 4.2 av 5.
53 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Falukorv- och grönsaksfräs
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvgryta med krämig tomatsås
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt falukorv med bräserad rödlök
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga