Mozzarellakorv med vitlöksspenat
Fylld falukorv är en riktig vardagsklassiker. Våga prova en ny variant med smak av medelhav som du får genom att fylla den med soltorkade tomater, vitlök, basilika och mozzarella! Vitlöksfräst bladspenat och färsk tomatpasta förstärker medelhavstemat.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: Använd laktosfri mozzarella eller ersätt den med t ex laktosfri salladsost. Välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Ersätt mozzarellan med tofu. Välj mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: Välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket gott och lätt att tillaga!
Madelene
2023-07-09Den matkinkige 5-årige sonen gillade detta skarpt. Fast han tordes inte smaka på spenaten... så den fick jag ha för mig själv, hehe. Den var supergod!
Maria
2015-02-27