Fylld falukorv är en riktig vardagsklassiker. Våga prova en ny variant med smak av medelhav som du får genom att fylla den med soltorkade tomater, vitlök, basilika och mozzarella! Vitlöksfräst bladspenat och färsk tomatpasta förstärker medelhavstemat.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2014
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: Använd laktosfri mozzarella eller ersätt den med t ex laktosfri salladsost. Välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Ersätt mozzarellan med tofu. Välj mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: Välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Maria
2015-02-27Den matkinkige 5-årige sonen gillade detta skarpt. Fast han tordes inte smaka på spenaten... så den fick jag ha för mig själv, hehe. Den var supergod!