Här har vi en variant på ungsfalukorv med härliga smaker. Potatisen delas och kokas, medan den blir klar skivas falukorv, tomat, zucchini, lök och vitlök som sedan varvas i en ugnssäker form, toppas med ost och oregano och skjuts in i ugnen! Servera sedan ugnsfalukorven med fluffigt mos.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
46 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten. Byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Pernilla
2021-11-08Supergott och gick hem hos hela familjen! Enkelt och smidigt att göra med!
Birgitta
2021-08-02Birgitta Jag följde Lars tips om lite grädde i botten av formnen o tog lite mera tomat. Lät formen stå ca 5 min längre också.
Lars
2014-11-14Häll lite grädde i formen, så blir det säkert bättre.