En inspirerande och fantastisk god vegetarisk rätt där milda aubergineskivor, tillsammans med smakrik tomatsås, riven mozzarellaost och gyllene solroskärnor, ugnssteks och serveras med nykokt pasta och rivig ruccolasallad. Ett recept som båda mättar och värmer i höstmörkret!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Solveig
11/12/2020Jättegod! Men pastan känns inte helt nödvändig. Man blir mätt ändå!
Cecilia
9/21/2020Mycket gott! Det här kommer jag att göra fler gånger!
Hanna
9/21/2020Hade istället potatis i ugn först och sen la jag på resten! Supergott