Auberginekompott

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Auberginekompott

Ett något avancerat recept på en utsökt, smakrik kompott av aubergine. Du gör auberginekompotten av bland annat tomat, vitlök, olivolja och tomatpuré. Den kryddiga kompotten kan serveras kyld eller rumsvarm.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2004

Auberginekompott

Ingredienser

4 portioner
1   medelstor aubergine (à ca 500 g)
2   tomater
3   vitlöksklyftor
1 msk  olivolja
4 msk  tomatpuré
1/2 - 3/4 tsk  spiskummin

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Doro Wot - Etiopisk kycklinggryta
Betyg 3.3 av 5.
206 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ras-el-hanout
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Injera – Etiopiskt tunnbröd
Betyg 3.2 av 5.
65 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Aubergine med lamm, pinje och parmesan
Betyg 3.8 av 5.
63 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Auberginetagine med getostyoghurt
Betyg 4.5 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkorv med harissa
Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga