Auberginerulle med mozzarella och prosciutto

18
0
Auberginerulle med mozzarella och prosciutto

Plockmat när den är som bäst. Vitlöksstekt aubergine med prosciuttoskinka, mozzarella och basilika kan det bli bättre? Fantastiska italienska smaker som passar perfekt på buffén, som tilltugg till drinken eller varför inte som fredagsmys.

Auberginerulle med mozzarella och prosciutto

Ingredienser

6 buffé portioner
1 aubergine
1 förp mozzarella (à 125 g)
1 vitlöksklyfta
4 msk olivolja
salt och peppar
12 skivor prosciutto
1 kruka basilika

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 764 KJ / 183 kCal
Fett 15 g
Salt 16 g
Kolhydrater 2 g
Protein 10 g
Läs mer om näringsvärden