Auberginerulle med mozzarella och prosciutto

Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
0
Auberginerulle med mozzarella och prosciutto

Plockmat när den är som bäst. Vitlöksstekt aubergine med prosciuttoskinka, mozzarella och basilika kan det bli bättre? Fantastiska italienska smaker som passar perfekt på buffén, som tilltugg till drinken eller varför inte som fredagsmys.

Auberginerulle med mozzarella och prosciutto

Ingredienser

6 buffé portioner
1   aubergine
1   förp mozzarella (à 125 g)
1   vitlöksklyfta
4 msk  olivolja
salt och peppar
12   skivor prosciutto
1   kruka basilika

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi764 KJ / 183 kCal
Fett15 g
Salt1.6 g
Kolhydrater2 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Auberginrulle med basilika och mozzarella
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmesanpanerad aubergineburgare med mandel
Betyg 3.5 av 5.
76 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Melanzane alla parmigiana
Betyg 4.4 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Auberginegratäng med tomat och mozzarella
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mozzarellafylld auberginetournedos
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga