Auberginrulle med basilika och mozzarella
Auberginerulle med basilika och mozzarella är fylld med medelhavssmaker. En lättlagad smårätt som serveras kall och går utmärkt att förberedas dagen innan så smakerna hinner mogna. Auberginerullarna passar fint som entrérätt, på buffén eller varför inte på julbordet för en fläkt av Italien.
Ingredienser
8 bufféportioner
1 aubergine
2 förp mozzarella (à 125 g)
1 vitlöksklyfta
4 msk olivolja
1/2 tsk chiliflakes
salt
peppar
1 kruka basilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi559 KJ / 134 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater1 g
Protein6 g
Kommentar
Vill kunna printa ut receptet. Är detta möjligt? Stefan
Stefan
2023-03-16Hej Stefan! När du är inne på receptet på en dator så kan du klicka på den runda knappen med tre prickar bredvid gilla-knappen (under receptbeskrivningen) så får du upp alternativet för att skriva ut. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-03-23