Morotsstavar med olivdipp

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Morotsstavar med olivdipp

Tillverka din egen, hemmagjorda tapenade genom att mixa kalamataoliver, vitlök och olivolja. Denna olivdipp passar både som tillbehör på crostini till mingelfesten eller att ha som grönsaksdipp med exempelvis morotsstavar.

Morotsstavar med olivdipp

Ingredienser

4 bufféportioner
1 dl kärnfia kalamataoliver
1 skalad vitlöksklyfta
2 msk olivolja
morotsstavar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi436 KJ / 104 kCal
Fett8.7 g
Kolhydrater6.1 g
Protein0.7 g

Testa liknande recept

Oliver i citron och rosmarin
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad sallarossa med tomat- och fetasallad
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tapenade med valnötter
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grekisk sallad med zoodles
Betyg 3.2 av 5.
128 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellcrème
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm cheddardipp med majs och jalapeño
Betyg 4.5 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga