En bowl-tolkning på den italienska klassikern minestrone! Med bönor, pasta, tomat och bladspenat blir den en mättande lakto-ovo-vegetarisk vardagsrätt som är uppskattad även av barnen.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2020
Fri från laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj glutenfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lägg till chili och stekt grillkorv i bitar.
Louise
2022-02-02Förstår inte alla som säger att det var gott etc.. helt smaklöst, toppa med mängder av parmesan och salt räddar det något. Borde kanske strunta i vattnet och dubbla tomaterna samt lägga till en buljongtärning?
Jonas
2020-04-29Vad är näringsvärdena? (:
Rebecka
2020-04-27Hej Rebecka! Nu är receptet uppdaterat med näringsvärden. Hoppas att du gillar maten! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-04-28