En fräsch vardagshjälte! Stek färsk gnocchi tillsammans med lök, ärtor och spenat och servera med en kräm på den italienska färskosten mascarpone och citron. Strö över valnötter för krisp och toppa med parmesan.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021
Kontrollera noga innehållet i gnocchin.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör laktosfri: byt mascarpone mot laktosfri färskost. Välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt mascarpone, smör och parmesanost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Toppgott en rätt jag ska göra fler gånger
Tomas
2023-03-22Toppen gott ,jag hade knaperstekt bacon i bitar till så att det blev lite matigare .
Pia
2022-02-21Supergott och mycket enkelt och snabbt! Hade även i svartkål och körsbärstomater.
Sara evira
2022-01-24