Bjud på järpar på vildsvinsfärs med smakinspiration från medelhavet. Soltorkade tomater och kapris ger medelhavsjärparna en somrig fräschör och grädden gör färsen saftig och god.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2017
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd alternativt pofiber.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av ströbröd, mjölkdryck, grädde och matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkproteinfritt ströbröd och matfett. Byt ut mjölk och grädde mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lovisa
2021-02-01Vad bör man servera dem med?
Redaktionen ICAse
2021-02-02Hej Lovisa! Förslagsvis kan du servera järparna med bulgur eller varför inte rotmos https://www.ica.se/recept/rotmos-1261/ och kanske lite tzatziki https://www.ica.se/recept/tzatziki-1526/ till. Lycka till med matlagningen! Hälsningar Elina
Anna
2020-03-15Supergott. Hade inte soltorkad tomat eller persilja hemma så jag ersatte med någon deciliter stark tacosås istället. Perfekt!