Lammfärsjärpar, potatissallad och honungsstekt färsklök
Njut av lammfärsjärpar med potatissallad och en fantastiskt god honungsstekt färsklök till middag. Järparna får smak av färsk persilja och kapris som passar utmärkt ihop med den krispiga potatissalladen. Där står bland annat äpple och honungssöt färsklök. Hoppas det smakar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2015
Ingredienser
4 portioner
Järpar
1/2 dl ströbröd
1 dl vatten
1/2 kruka persilja
3 msk kapris
skalet av 1 citron
ca 500 g lammfärs
1/2 tsk salt
2 krm peppar
1 msk olja
Potatissallad
900 g fast potatis
1 knippe färsklök
saften av 1 citron
1 msk honung
1 msk smör
1/2 strut rädisor (à 125 g)
1 rött äpple
1 msk svensk senap
2 msk olja
65 g babyspenat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2919 KJ / 699 kCal
Fett38 g
Salt2.24 g
Kolhydrater56 g
Protein28 g
Kommentarer