På hösten är vi sugna på vilt! Blanda upp älgfärsen och fläskfärs för att få fin saftighet. Smaksätt viltfärsspetten med den marockanska kryddblandningen Ras el hanout för extra krydda.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd alternativt pofiber.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av ströbröd, mjölkdryck, grädde och matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkproteinfritt ströbröd och matfett. Byt ut mjölk och grädde mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Saknar länken till kryddblandningen...
Maria
2020-07-27Hej Maria! Här kommer den: https://www.ica.se/recept/ras-el-hanout-marockansk-kryddblandning-722742/ Tyvärr fungerar den inte än i appen för iPhone, men överallt annars. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2020-07-27