Köttbullar när de är som godast: gjorda på älgfärs som ger en smak av vilt, med ansjovis som ger sälta, och kryddade med kryddpeppar – perfekt som saftiga julköttbullar till årets julbord!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd av vetestärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av grädde och smör.
Näringsvärdet är per portion beräknat på 6 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tror det står fel på nätet - 1 dl ansjovis blir på tok för mycket. Jag läste receptet i Buffé nr 11/2019 och där står det 1 hackad ansjovisfilé. Alltså 1 st och inte 1 dl.
Anna
2019-12-30Hej Anna! Tack för din kommentar och för att både du och Eric här har observerat att mängden anjovis var fel. Det stämmer att det ska vara 1 anjovisfilé. Vi har nu korrigerat receptet här på ica.se. Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-01-07Jättegoda , men Max en halv burk ansjovis till detta recept!!
Eric
2019-12-22