Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Ras el hanout – marockansk kryddblandning

En marockansk kryddblandning som med fördel kan göras i större sats. Blanda bara alla torra kryddor och förvara i tättslutande lock så håller den länge. Kryddblandningen ger såväl köttfärssås som kycklingwok en varm och mustig smak.

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2017
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 3 msk portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda alla kryddorna och förvara i en tät burk med lock.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 3 msk
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk malen svartpeppar
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk malen muskot
  • 1 tsk malen kryddnejlika
  • 1 tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 1/2 tsk malen kanel
Lägg till i inköpslistan