Kryddig kebab med renskav

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
0
Kryddig kebab med renskav

Kebab på renskav, lite annorlunda men ack så gott. Renskavskebaben får smak av kryddan ras el hanout och tomatsalsan kryddar du med harrissa eller sambal oelek. Servera kebaben i ett pitabröd som du fyller med salsa, sallad och vitlökssås. Toppa gärna med en feferoni eller två.

Kryddig kebab med renskav

Ingredienser

4 portioner
1   vitlöksklyfta
2 dl  gräddfil
salt
peppar
2   tomater
1   silverlök
1   kruka persilja
1 tsk  harissa eller sambal oelek
1   hjärtsalladshuvud
1   förp renskav (à 400 g)
2 msk  olja
2 tsk  ras el hanout (kryddmix)
4   pitabröd

Till servering

feferoni

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marockansk kyckling med sötpotatiskross
Betyg 3.1 av 5.
145 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marockansk Lammstek
Betyg 2.8 av 5.
89 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Norrländska tacos
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskav med pumpa, purjolök och messmörssås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Renskav med champinjoner och lingon
Betyg 4.3 av 5.
104 personer har röstat
Under 30 min att tillaga