Kryddig kebab med renskav
![Kryddig kebab med renskav](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_221201/cf_259/kryddig_kebab_med_renskav_.jpg)
Kebab på renskav, lite annorlunda men ack så gott. Renskavskebaben får smak av kryddan ras el hanout och tomatsalsan kryddar du med harrissa eller sambal oelek. Servera kebaben i ett pitabröd som du fyller med salsa, sallad och vitlökssås. Toppa gärna med en feferoni eller två.
![Kryddig kebab med renskav](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_221201/cf_259/kryddig_kebab_med_renskav_.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 vitlöksklyfta
2 dl gräddfil
salt
peppar
2 tomater
1 silverlök
1 kruka persilja
1 tsk harissa eller sambal oelek
1 hjärtsalladshuvud
1 förp renskav (à 400 g)
2 msk olja
2 tsk ras el hanout (kryddmix)
4 pitabröd
Till servering
feferoni
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer