Kryddig kebab med renskav

9
0
Kryddig kebab med renskav

Kebab på renskav, lite annorlunda men ack så gott. Renskavskebaben får smak av kryddan ras el hanout och tomatsalsan kryddar du med harrissa eller sambal oelek. Servera kebaben i ett pitabröd som du fyller med salsa, sallad och vitlökssås. Toppa gärna med en feferoni eller två.

Skriv ut
Kryddig kebab med renskav

Ingredienser

4 portioner
1
vitlöksklyfta
2 dl
gräddfil
-
salt
-
peppar
2
tomater
1
silverlök
1
kruka persilja
1 tsk
harissa eller sambal oelek
1
hjärtsalladshuvud
1
förp renskav (à 400 g)
2 msk
olja
2 tsk
ras el hanout (kryddmix)
4
pitabröd

Till servering

feferoni

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Testa liknande recept