Kryddig kebab med renskav

Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
0
Kryddig kebab med renskav

Kebab på renskav, lite annorlunda men ack så gott. Renskavskebaben får smak av kryddan ras el hanout och tomatsalsan kryddar du med harrissa eller sambal oelek. Servera kebaben i ett pitabröd som du fyller med salsa, sallad och vitlökssås. Toppa gärna med en feferoni eller två.

Kryddig kebab med renskav

Ingredienser

4 portioner
1   vitlöksklyfta
2 dl  gräddfil
salt
peppar
2   tomater
1   silverlök
1   kruka persilja
1 tsk  harissa eller sambal oelek
1   hjärtsalladshuvud
1   förp renskav (à 400 g)
2 msk  olja
2 tsk  ras el hanout (kryddmix)
4   pitabröd

Till servering

feferoni

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Norrländska tacos
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskav med pumpa, purjolök och messmörssås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Renskavspanna med grönpepparsmak
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga