Letar du efter en vego-vardagsrätt som går hem hos hela familjen? Laga supergoda majs-och bönbiffar och servera med matvete, bakade tomater och hemgjord pesto! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2020
Fri från laktos. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot majsstärkelse och matvete mot glutenfri couscous, quinoa eller ris.
Osten kan innehålla löpe.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Daniel
10/28/2020Nej, det här blev inte alls bra.
Redaktionen ICAse
10/30/2020Hej Daniel! Tråkigt att du inte blev nöjd. Vad var det som inte blev bra? Var det biffarna, peston eller något annat? Hälsningar Ulrika
Tone
7/10/2020Supergott! Funkar bra med köpt pesto också!
Magdalena
7/7/2020Jättegott! Rekommenderas om man har gott om tid. Jag skulle ha väntat med att göra tomaterna och först använda ugnen till bullarna. Då de tar mindre tid i ugnen.