Dessa kidneybönbiffar med jalapeño är en vegetarisk rätt som serveras med en svalkande majsyoghurt. Biffarnas matighet får du från kidneybönor och potatis medan det härliga stinget kommer från jalapeñon. Majsyoghurten kompletterar väl.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2010
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell.
Tomatkokt matvete: Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen och chilisåsen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt matvete med quinoa, ris eller bönor.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Amanda
2022-10-07God nyttig vardagsmat! Det gick utmärkt att byta ut jalapeños mot 1 tsk chilipulver och 0,5 tsk salt utövar det som var i receptet.
Cecilia
2010-09-15Min dotter som äter vegetariskt gillade dessa biffar skarpt, och även jag. Jag kryddade lite mer. Gott med jalapeno och att biffarna inte var helt släta i konsistensen. Enkelt att laga när potatisen redan fanns kokt i kylen och bönorna fanns konserverade.