Detta recept på smakrika majs- och bönbiffar är både enkelt och ruskigt gott! Servera som lakto-ovo-vegetarisk vardagsmåltid tillsammans med valfria tillbehör, som potatis, pasta eller gryn. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2020
Fri från laktos. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot majsstärkelse.
Gör mjölkproteinfri: byt ut osten mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Inte så toppen, tyvärr
Kristin
2022-07-16Mycket bra! Gott med salladslöken och den sparade halvan av majs som bitar.
Kristin
2021-02-21Jag provade att inte steka. Det ser ut som ett gäng döda kolakakor.
Daniel
2020-10-28Oj! Hoppas de åtminstone smakade gott. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-10-30