Bönor är både gott och nyttigt. En bönsallad med pinjenötter är både fräscht, krispigt och mättande. Ät salladen som den är eller servera som tillbehör till kött eller kyckling.
Ingredienser
8 portioner
1
dl
pinjenötter
1
burk berlottibönor (à 400 g)
1
burk kidneybönor (à 400 g)
1
burk vita bönor (à 400 g)
1
ask körsbärstomater (à 250 g)
1
knippa salladslök
2
msk
vitvinsvinäger
1
dl
olja
1
tsk
salt
2
krm
grovmalen svartpeppar
200
g
rucolasallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
4
2 st
Kommentarer
Hans-åke
2019-04-27
En av sommarens bästa!!!
Hans-åke
2015-02-19
Helt strålande sallad med en fint stekt kycklingfilé.
Kommentarer
Hans-åke
2019-04-27En av sommarens bästa!!!
Hans-åke
2015-02-19Helt strålande sallad med en fint stekt kycklingfilé.