Bönsallad med pinjenötter
![Bönsallad med pinjenötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13873/cf_259/bonsallad_med_pinjenotter.jpg)
Bönor är både gott och nyttigt. En bönsallad med pinjenötter är både fräscht, krispigt och mättande. Ät salladen som den är eller servera som tillbehör till kött eller kyckling.
![Bönsallad med pinjenötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13873/cf_259/bonsallad_med_pinjenotter.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 dl pinjenötter
1 burk berlottibönor (à 400 g)
1 burk kidneybönor (à 400 g)
1 burk vita bönor (à 400 g)
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 knippa salladslök
2 msk vitvinsvinäger
1 dl olja
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
200 g rucolasallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En av sommarens bästa!!!
Hans-åke
2019-04-27Helt strålande sallad med en fint stekt kycklingfilé.
Hans-åke
2015-02-19