Lätt- och snabblagat recept som passar utmärkt till lunch eller middag. De goda plättarna gör du av bland annat kikärter, majskorn, lök, ägg och röd peppar. Servera med nykokt ris, tzatziki och mangoldskott. Enkelt, gott och smakrikt!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2014
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: använd mjölk och yoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och yoghurt mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Katarina
2017-06-14Familjen tyckte dom var riktigt goda, själv är jag inte så förtjust i majs, så tycker att mam kan minska ner lite på den. Vi skulle ha dom på buffé som extra vegetariskt alternativ, gjorde dom därför i våffeljärn, snabbt o enkelt om man vill göra många.
Johan
2014-11-25Gjorde glutenfria plättar och dom blev supergoda, rekommenderar verkligen detta recept.
Maria
2014-09-23Jag tog inte i chilli sa att barnen skulle gilla det (och hade i en vitloksklyfta istallet) och det gjorde dem! Vi vuxna tog pa chillisas efterat istallet. Gott med tzatsikin till och tror det blir bra att frysa ocksa.