Veganska krabbelurer

8
2
Veganska krabbelurer

Krabbelurer är som en blandning mellan sockerkaka och pannkaka, stekt i plättstorlek. Här gör vi krabbelurerna veganska och använder kikärtsspad istället för ägg i de små plättarna. Vänd i kanelsocker och servera med äppelmos eller sylt!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Veganska krabbelurer

Ingredienser

ca 12 st
1/2 dl
spad från kokta kikärter
1/2 dl
strösocker
2 3/4 dl
vetemjöl
2 tsk
bakpulver
1 krm
vaniljpulver
1 1/2 dl
havredryck
-
mjölkfritt margarin (till stekning)

Kanelsocker

2 msk
strösocker
1/2 tsk
kanel

Till servering

äppelmos eller jordgubbssylt

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Kristin

5/2/2020

Super goda!

Ulla

1/30/2020

Riktigt bra

Testa liknande recept