Veganska krabbelurer

Betyg 4.2 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Veganska krabbelurer

Krabbelurer är som en blandning mellan sockerkaka och pannkaka, stekt i plättstorlek. Här gör vi krabbelurerna veganska och använder kikärtsspad istället för ägg i de små plättarna. Vänd i kanelsocker och servera med äppelmos eller sylt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Veganska krabbelurer

Ingredienser

ca 12 st
1/2 dl spad från kokta kikärtor
1/2 dl strösocker
2 3/4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
1 1/2 dl havredryck
mjölkfritt margarin (till stekning)

Kanelsocker

2 msk strösocker
1/2 tsk kanel

Till servering

äppelmos eller jordgubbssylt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.14 personer har röstat

Kommentarer

Super goda!

Kristin

2020-05-02

Riktigt bra

Ulla

2020-01-30

Testa liknande recept

Ägg- och mjölkfria plättar
Betyg 2.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krabbelurer
Betyg 4.4 av 5.649 personer har röstat
Receptet har 40 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Plättar med smak av gräddkola
Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nyponcrêpes med morots- och äppelröra
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Plättar på bovete med hemmagjord rabarbersylt
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kikärtsplättar med pumpa och hasselnötter
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad