Boeuf bourguignon är riktig klassiker med djupa smaker och en gryta som och sköter sig själv på spisen. Här har vi gjort en vego bourguignon med svarta linser och svamp. Serveras på klassiskt vis tillsammans med potatismos och syltlök.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2022
Kontrollera noga innehållet i buljongtärningen och serveringsförslaget.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Kommentarer
Nalleli
2022-02-18Väldig bra smak nästan som en riktig Bourguignon.
Emma
2022-02-05Riktigt mustig gryta för att vara vegansk! Tog sin lilla tid att göra så tänk mer som söndagsmiddag än en vardagsrätt, så slipper det bli stressigt.
Kristina
2022-01-24Mkt gott och mättande!