Linsgryta med kokosmjölk och koriander

En otroligt välsmakande indisk linsgryta med doft av koriander, kanel, curry och hetta från chili. Grönsaksbuljongen ger grytan en mustighet och kokosmjölken rundar av smakerna. Servera med fluffigt ris och en tomat- och löksallad. Detta är en underbar rätt att bjuda på en murrig, kylig kväll och den som gillar het mat kan med fördel strö över lite extra chili. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2017

Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Koka linserna lite längre än 15 minuter
Axel
2022-10-04Jättegod
Thomas
2022-03-22Supergott!
Melissa
2021-12-01