Limemarinerad torskrygg med mangoceviche

33
0
Limemarinerad torskrygg med mangoceviche

Limemarinerad torskrygg med mangoceviche är god som förrätt eller på en asiatisk buffé. Ceviche är en sydamerikansk sallad med rå, marinerad fisk, lime, chili och koriander. I vårt recept hackar du gurka, mango, salladslök och blandar i kaviar. Lägg cevichen på sallad och toppa med torsken.

Limemarinerad torskrygg med mangoceviche

Ingredienser

4 portioner
280 g djupfryst torskrygg (fryst i -18˚C i minst 3 dygn )
1 färsk mango eller fryst mango i bitar (1 färsk mango motsvarar 250 g fryst)
1 - 2 lime
salt
1/2 gurka
1 chilifrukt
4 salladslökar
1 kruka färsk koriander
1/2 dl olivolja
75 g röd caviar
svartpeppar
3 gemsallad (huvuden)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Så här gör du- texten är avsedd för 4 förrättsportioner.

Tips

Grundreceptet är provlagat för 4 förrättsportioner men passar även för 8 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

33

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 984 KJ / 235 kCal
Fett 11 g
Salt 1.1 g
Kolhydrater 16 g
Protein 17 g
Läs mer om näringsvärden