Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
1
Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök

De här spenat- och körvelbrûléerna gräddas och serveras i underdelen av ett äggskal – perfekta munsbitar, med andra ord! Men de är så goda att man gärna tar två…

Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök

Ingredienser

8 bufféportioner
1 1/2 dl  vispgrädde
30 g  babyspenat
1/2   kruka körvel
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
2   äggulor
1   rödlök
75 g  röd caviar

Till garnering

färsk dill

För alla

Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut vispgrädde mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Grädda brûléerna i äggskal som ställs i en form med grovt salt för att de ska stå stadigt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Måste testas

Monika

2015-03-26

Näringsvärde per portion

Energi392 KJ / 94 kCal
Fett9 g
Salt0.4 g
Kolhydrater2 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Pocherat ägg på aubergine
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spetskål med citron och körvel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Påskkyckling med kapris- och parmesancrème
Betyg 3.4 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Helgrillad rotselleri och pumpa med schalottensmör
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rysk sillsallad
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Dillstekt lax med rädissallad och gurksmetana
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga