Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök

8
1
Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök

De här spenat- och körvelbrûléerna gräddas och serveras i underdelen av ett äggskal – perfekta munsbitar, med andra ord! Men de är så goda att man gärna tar två…

Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök

Ingredienser

8 bufféportioner
1 1/2 dl vispgrädde
30 g babyspenat
1/2 kruka körvel
2 krm salt
1 krm svartpeppar
2 äggulor
1 rödlök
75 g röd caviar

Till garnering

färsk dill

För alla

Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut vispgrädde mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Grädda brûléerna i äggskal som ställs i en form med grovt salt för att de ska stå stadigt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Monika

2015-03-26

Måste testas

Näringsvärde per portion

Energi 392 KJ / 94 kCal
Fett 9 g
Salt 4 g
Kolhydrater 2 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden