Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
1
Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök

De här spenat- och körvelbrûléerna gräddas och serveras i underdelen av ett äggskal – perfekta munsbitar, med andra ord! Men de är så goda att man gärna tar två…

Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök

Ingredienser

8 bufféportioner
1 1/2 dl  vispgrädde
30 g  babyspenat
1/2   kruka körvel
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
2   äggulor
1   rödlök
75 g  röd caviar

Till garnering

färsk dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Måste testas

Monika

2015-03-26

Näringsvärde per portion

Energi392 KJ / 94 kCal
Fett9 g
Salt0.4 g
Kolhydrater2 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Pocherat ägg på aubergine
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Påskkyckling med kapris- och parmesancrème
Betyg 3.4 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spetskål med citron och körvel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ansjovisbrûlée med hasselnötter och dill
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sparrisfyllda kabanosser med bacon och citron
Betyg 3.9 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svalkande avokadosoppa med chips av Västerbottensost
Betyg 3.1 av 5.
57 personer har röstat
Under 30 min att tillaga