Svensk ”ceviche”

Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svensk ”ceviche”

En svensk variant på den latinamerikanska klassikern ceviche. Till den svenska cevichen använder du torsk som smaksätts med en citrondoftande marinad. Salladslök, pepparrot, kålrabbi, morötter och ett knippe med dill ger spänst och underbar smak.

Svensk ”ceviche”

Ingredienser

4 portioner

Marinad

1 dl ättika 12%
1 dl citronjuice
1 dl vatten
1 msk olivolja
1 msk socker
1 msk salt

Torsk

450 g fryst torskrygg

Grönsaker

2 salladslökar
1 bit färsk pepparrot (1 bit motsvarar ca 3 cm)
1 kålrabbi
2 morötter
1 knippe dill
olivolja
svartpeppar från kvarn

Gör så här

00:20:00
Receptet är framtaget av Tina Nordström. Recept och bild från Findus.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ceviche med sötpotatis
Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ceviche med färsk tonfisk och lax
Betyg 3.4 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Ceviche på pilgrimsmusslor
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad torsk i folie
Betyg 3.5 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peruansk ceviche
Betyg 2.5 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax- och räkceviche
Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad