Fylld pasta med mozzarella och sojabönor

253
8
Fylld pasta med mozzarella och sojabönor

En simpel pasta räddar vardagen! I det här receptet serveras fylld pasta med smak av ricotta, soltorkad tomat och spenat. Pasta blandas med sojabönor och tomatpesto till en smarrig blandning. En perfekt vardagsrätt där läcker mozzarella och krispig sallad serveras som tillbehör.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2016

Fylld pasta med mozzarella och sojabönor

Ingredienser

4 portioner
1/2
cosmopolitansallad
2
förp mini- mozzarella (à 150 g)
1 msk
olivolja
1 msk
rödvinsvinäger
1 krm
salt
1 krm
peppar
250 g
färsk tortellini (soltorkad tomat)
250 g
färsk ravioli (ricotta och spenat)
250 g
frysta sojabönor
1 dl
tomatpesto
1 dl
vatten

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

253

Kommentarer

Karolina

3/30/2016

Jag lagade receptet med vanlig pasta istället för tortellini, samt gjorde en egen tomatsås med bl.a. soltorkade tomater i, för att sedan servera tomatpeston vid sidan av. Det blev en utmärkt rätt med mycket smak! För övrigt, gav bönorna en lite nötig smak och härlig textur, som passade väldigt bra ihop med pastan.

Anders

3/19/2016

Håller med Janet. Smaklöst och tråkigt. ICA ni måste kunna leverera bättre.

Janet

3/18/2016

Vegetariskt är inget för vår familj, tråkig och smaklös rätt.

Näringsvärde per portion

Energi 2926 KJ / 698 kCal
Fett 36 g
Salt 3 g
Kolhydrater 57 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept