Kebab med vitlöksyoghurt och tomatsallad

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
2
Kebab med vitlöksyoghurt och tomatsallad

Här har du en snabblagad och kryddig rätt du enkelt svänger ihop. Den möra kebaben serveras med krämig vitlöksyoghurt och en fräsch tomatsallad. Ät det tillsammans med nykokt och fluffigt ris och du har din middag.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2017

Kebab med vitlöksyoghurt och tomatsallad

Ingredienser

2 portioner
2 port ris

Vitlöksyoghurt

1 vitlöksklyfta
1 dl turkisk yoghurt
salt
peppar

Tomatsallad

2 tomater
250 g snackgurka
1 tsk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
1 tsk oregano
1/2 cosmopolitansallad

Till servering

300 g kebabstrimlor
1 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Gott! Vi hade pasta till pga önskemål från familjemedlem om kebabpasta.🙂

Vibeke

2024-05-11

En väldigt enkel rätt som är god i sin helhet.

Kim

2020-06-24

Näringsvärde per portion

Energi3080 KJ / 737 kCal
Fett39 g
Salt4.46 g
Kolhydrater64 g
Protein31 g

Testa liknande recept

Kebab med krämig hummus
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabstrimlor med feta och vattenmelon
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebab med vitlökssås
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebab med tzatzikisås och pimiento de padron
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabwrap med avokado
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabstrimlor med vitlöksfil och ris
Betyg 3.8 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga