Libarulle med kebab och vitlökskräm

Betyg 4.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Libarulle med kebab och vitlökskräm

Att äta med händerna gör det hela lite roligare för alla familjemedlemmar, och alla får göra sin egen tallrik! Det kocken i hushållet behöver göra är att röra ihop vitlökskrämen, skära upp grönsakerna och steka kebaben. Enkelt och väldigt gott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2024

Libarulle med kebab och vitlökskräm

Ingredienser

4 portioner
2 dl lätt crème fraiche
2 msk tomatpesto
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
1 gurka
1/2 förp cosmopolitansallad (à ca 225 g)
2 förp vegokebab (à 275 g)
1 msk olja
8 libabröd
1 dl rostad lök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hade rödlök och gjorde stark kebabsås till. God vegetarisk kebab.

    Maria

Näringsvärde per portion

Energi3967 KJ / 948 kCal
Fett34 g
Salt6.8 g
Kolhydrater111 g
Protein42 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Färdig kycklingkebab med tillbehör
    Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vegokebab i libabröd med hummus
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Libapizza med turkisk paprika
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svamp-shawarma – Vego kebab
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad