Sugen på wokmat? Prova då denna kycklingwok med räkor och cashewnötter, den blir snabbt en favorit i familjen. Kyckling och wokgrönsaker som får smak av sweet chilisås och fond serverar du på en bädd av ris och toppar med nötter, enkelt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003
Rätten innehåller inte gluten eller ägg, men kontrollera kryddblandningen på kycklingen vid celiaki. Mjölk ingår.
Gör mjölkfritt: kontrollera kryddblandningen, välj buljongtärning i stället för fond, använd ren majsstärkelse, Maizena i stället för ljus redning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tänker prova det ikväll. Ändrar lite och wokar kycklingfilé från frysen och tar färska grönsaker. Blir spännande!
Annika
2016-05-25Det var bland det äckligaste vi någonsin ätit. Fick slänga allt i soporna. Kombo kyckling och räkor var ingen hit.
Åsa
2016-01-25Gott och snabbt håller med en kyckling till 4 personer en halv blir för lite
Annika
2010-05-29